page_banner

tala fou

Tulaga tau
E tusa ai ma faʻamatalaga mai le SunSirs'bulk list, e oʻo mai ia Tesema 9th, o le averesi o tau o acrylic acid i Sasaʻe Saina o 15,733.33 RMB / ton, o se faʻaititia o le 7.45% faʻatusatusa i le tau i le amataga o le masina, ma le faʻaititia o le 11.11 % fa'atusatusa i le tau ile Novema 9. Na siitia ile 7.76% ile tolu masina.

Iloiloga iloiloga
Talu ai nei (12.1-12.9) ua pa'ū le maketi o le acrylic acid.I le amataga o le masina, na faʻaititia ai le tau o mea mataʻutia propylene, faʻavaivaia le tau o le tau, faʻaititia le lisi o fale gaosi oloa, ma le pito i lalo ole faʻatauga i luga ole manaʻoga na tele lava, o suʻesuʻega ma fefaʻatauaiga sa masani ma vaivai le maketi. ma mautu.A'o toe fa'aleleia le tau o le propylene mata, na fa'atupula'ia le tau lagolago.Peitai, ona o le lava o le sapalai o maketi ma le le lava o manaoga i lalo, sa malosi le siosiomaga faatalitali-ma-vaai, faʻaletonu suʻesuʻega ma fefaʻatauaiga, toe paʻu tau maketi.
I le propylene i luga, o le tau o le propylene i Shandong sa tumau le tumau i le aso 8 o Tesema, ma o le ofo propylene autu i Shandong o 7,550-7,600 RMB / tone.O le tau o le suauʻu i luga na toe faʻaleleia ina ua maeʻa le paʻu malosi, ma maua ai le lagolago mo le faʻatupulaia o le propylene, ae o le maketi autu o le polypropylene i lalo o loʻo faʻaauau pea ona fesuisuiai ma faʻavaivaia, o le maketi propylene sa lava le tuʻuina atu, o le manaʻoga i lalo na vaivai, ma o le feteenaiga i le va o le sapalai ma le manaʻoga na tumau pea. .

news

Va'aiga maketi
E tusa ai ma le au suʻesuʻe o le vailaʻau o SunSirs, o le tau o le propylene o loʻo i ai nei e masani lava ona mautu, e faʻatapulaʻaina le tau, ma e lava le sapalai o maketi, ae e vaivai le manaʻoga i lalo.O loʻo faʻamoemoeina e mafai ona faʻavaivaia le maketi acrylic acid i se taimi pupuu.


Taimi meli: Tes-23-2021